yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Bu baplar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma konulemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın baplarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden bir araba insanoğlu evetşıyor ise yangın kapısı gidiş istikametüne hakikat açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür kapıların en kebir yararı yaman sızdırmaması ve makul derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin denetleme şeşna tuzakınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kadar müstacel durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini yürekeriye hapseder.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Ekseriyetle metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası Yangın Kapısı bir yangın sırasında sevimli ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince mürtefi ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yanüne sevap panik bar kolu bulunmasıdır.

Montaj: Yangın bapsı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile teamüllevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı Yangın Merdiveni Kapısı metanet özelliği ile standart baplardan ayrılmasının yanı silsile son grado farklı paha skalasına sahiptir.

En akla yatkın yükselmekı bulmanız için farklı seçenekleri alınlaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en usturuplu yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve şayeste paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page